Yleiset sopimusehdot

YLEISET SOPIMUSEHDOT

 1. YLEISTÄ

Nämä yleiset sopimusehdot sisältävät Loiste Europe:n (aputoiminimi Loiste Europe, jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) tarjoaman verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden ja palveluiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ylläpitämässä verkkopalvelussa (www.loisteharja.fi)

Käyttämällä Palvelua, Palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Asiakas”) hyväksyy nämä yleiset sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palveluntarjoajan kotisivulla www.loisteharja.fi

Verkkopalveluissa Asiakkaan henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön ja Palveluntarjoajan asiakasrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.

 1. PALVELUJEN SISÄLTÖ

Palvelut sisältävät Palveluntarjoajan ja muiden mahdollisten yhteistyökumppaneiden kulloinkin tarjoamia palveluja verkkokaupan kulloisenkin tuotevalikoiman mukaisessa laajuudessa. Palvelut sisältävät muun muassa osallistumismahdollisuuden kyselyihin, kilpailuihin ja yrityksen palvelujen ja tuotteiden kehitysohjelmiin.

Palveluntarjoajan tarjoamat Palvelut ja muut sisällöt ovat tarkoitettu vain Asiakkaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Palveluiden koko sisältö, mukaan lukien kuvat, logot, tuotetiedot ja muut tekstit, videot, taulukot, tavaramerkit ja tuotemerkit, ovat Palveluntarjoajan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omistamilla tekijänoikeuksilla ja muilla aineettomilla oikeuksilla suojattua omaisuutta. Sisällön kaikki Immateriaalioikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle tai sen yhteistyökumppaneille.

Palveluntarjoaja ei takaa Palveluiden keskeytyksetöntä ja virheetöntä toimintaa. Ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu, Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat Palveluiden käytöstä tai käytön estymisestä. Palveluntarjoaja varaa oikeuden milloin tahansa ilman ennakkovaroitusta muuttaa, vaihtaa tai poistaa osia Palveluista.

 

 

 1. TAVAROIDEN TOIMITUSEHDOT

Tuotteet toimitetaan Posti Group Oyj:n tai Jakelupalvelu Suomi Oy:n toimituksina. Toimitusaika tuotteille on tavallisesti noin 2-5 arkipäivää (yleiset juhlapyhät voivat vaikuttaa toimitusaikaan). Tilauksia toimitetaan Suomeen.

Asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksellaan ja asiakastiedoissaan antamansa tiedot ovat oikein.

Palveluntarjoaja ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa.

 1. HINNASTO

Tuotteiden ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä toimituskustannukset, ellei toisin ole mainittu.

Tuotteen mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen maksamisen yhteydessä.

Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

Mahdollisia etukoodeja voi käyttää vain yhden tilausta kohti. Erilaisia etuja ei voi yhdistää.

 1. MAKSUTAVAT

Asiakas voi maksaa tuotteen tai palvelun ainoastaan Palveluntarjoajan kulloinkin hyväksymillä maksutavoilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin Palvelussa.

 1. TAVAROIDEN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Kysymyksessä on hygieniatuote: palautusoikeus koskee vain avaamattomassa, suojakelmulla päällystetyssä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

 

Palautuskoodin saa soittamalla asiakaspalvelunumeroon 09/427 04575 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@loiste.com


Virheellisestä tai puutteellisesta palautuksesta koituvista kustannuksista sekä noutamattomista tilauksista veloitetaan toimitus- ja käsittelykuluja 14.90 EUR.

 

Jos paketti on jäänyt noutamatta epähuomiossa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 09/427 04575 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@loiste.com.

Mikäli palautat tuotteen, käynnistämme maksun palautusprosessin kun olemme vastaanottaneet hyväksytyn, ja myyntikuntoisen palautuksen. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun palautuksesi on käsitelty ja hyvitys tehty.

 

Maksu palautuu 1-5 arkipäivän kuluessa sille maksutavalle, jolta se on meille maksettu.

 1. TAVARAN VIRHE

  Sp-tuonti vastaa omistamiensa tuotteiden virheettömyydestä voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Tuotteen virhetilanteessa kuluttajan on aina otettava yhteyttä ensin palveluntarjoajan asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@loiste.com.
 2. TAKUU

  Tuotteella on 12 kk takuu lukien tilauspäivästä.

  Asiakkaan on ilmoitettava tuotteen virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa siitä, kun Asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.

Takuuasioissa Asiakkaan tulee olla yhteydessä Palveluntarjoajaan asiakaspalvelu@loiste.com.

 1. MUUT EHDOT

  Näihin Yleisiin sopimusehtoihin ja Kaikkiin Asiakkaan ja Palveluntarjoajan välisiin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen Lakia.

19.8.2023