Loiste harjausohjeet

Huomioithan, että Loistetta ei sen tehokkuuden vuoksi suositella käytettäväksi alle 6-vuotiaille ollenkaan! 6 - 17 vuotiaiden täytyy käyttää SOFT -harjaspäitä, jotka saat erikseen tilaamalla täältä.

Loiste-sähköhammasharja on Sonic -ultra-aaltotekniikalla toimiva, uuden aikakauden moderni hammasharja.

Loiste-sähköhammasharjan puhdistusteho perustuu kaksivaikutteiseen toimintaan. Tiheä harjaspään värähtely ja harjasten pyyhkivä liike puhdistavat hampaat hellävaraisesti. Lisäksi tiheä harjaspään värähtely ohjaa syljestä, vedestä ja hammastahnasta muodostuneen seoksen hammasväleihin puhdistaen ne tehokkaasti.

Suosittelemme aloittamaan totuttelu Loiste-harjaan “Sensitive” -ohjelmalla. Mikrokuplat ja värähtely saattavat kutittaa alkuun, mutta siihen tottuu muutaman harjauskerran jälkeen.

Paina virtanäppäintä jolloin laite käynnistyy. Virtanappäintä uudelleen painamalla siirryt seuraavaan ohjelmaan.

Ohjelmat:

Syväpuhdistus (CLEAN)

Ohjelma on tarkoitettu päivittäiseen, maksimaalisen tehokkaaseen hampaiden peruspuhdistukseen. Värähtelevän harjapään liikelaajuus on suurin verrattuna muihin ohjelmiin, jolloin harjapään kontaktin hampaita vasten voi tuntea hieman voimakkaampana värinänä.

Valkaisu (WHITE)

Ohjelmassa sekä harjapään värähtelytaajuus että liikelaajuus vaihtelevat, ja harjauksen kiillottava vaikutus korostuu.

Hellävarainen (SENSITIVE)

Mikäli ikenet ovat arat tai herkät ärsyyntymään, SENSITIVE -ohjelman pienemmän liikelaajuuden ansiosta harjaus kohtelee ikeniä erityisen hellävaraisesti. Ohjelmalla voit myös totutella harjan käyttöön, LOISTE-harjan puhdistaessa tehokkaasti myös hammasvälit, voi käytön alussa ilmetä lievää ikenien ärsyyntymistä.

Hierova (MASSAGE)

Ohjelmassa harjapään liikelaajuus vaihtelee voimakkaasti, harjatessa tuntuma on ”aaltoileva”. Ohjelma korostaa harjauksen ikeniä hierovaa vaikutusta, mikä stimuloi ikenien verenkiertoa ja auttaa ehkäisemään mm. ikenien vetäytymistä.

Ienhoitotila (GUM CARE)

Erittäin hellävarainen ohjelma pienellä harjaspään liikelaajuudella. Suositellaan käytettäväksi esim. hammaslääkärikäyntien tai muiden ohimenevien syiden vuoksi mahdollisesti arastaville ikenille ja hampaille. Huomioithan, että pitkittynyt arkuus tai verenvuoto harjatessa edellyttää käyntiä hammaslääkärissä

Harjausohjeet:

Sähköhammasharjaa liikutetaan samaan tapaan kuin tavallista hammasharjaa, mutta hitaammin. Harja asetetaan ienrajaan noin 45 asteen kulmaan. Harjaa liikutetaan pyöreällä ovaalin muotoisella liikkeellä siten, että harjasten päät ulottuvat hammasväliin.

Harjasten leveä pyyhkivä liike saa aikaan tehokkaan ja hellävaraisen puhdistustuloksen myös vaikeasti tavoitettavilla alueilla ja ienrajassa. Harjaspäässä on kapea, viistosti muotoiltu kaulaosa, jotta se ulottuu pidemmälle poistamaan plakkia.

Loiste Sähköhammasharja toimii ladattavan 750mAh akun avulla. Sen puhdistusteho perustuu erittäin nopeaan harjaspään värähtelyyn. Loiste-sähköhammasharja toimii 200–400 hertsin taajuudella, eli ihmiskorvan kuuluvuusalueella. Harjaspää värähtelee 31 000 kertaa minuutissa kahdensuuntaisesti ja tekee näin 62 000 pyyhkivää liikettä minuutissa.

Harjaspäiden suositeltu vaihtoväli

Parhaan puhdistustehon ylläpitämiseksi harjaspäiden suositeltu vaihtoväli on 2 kuukautta. Harjaspäitä saat tilattua TÄÄLTÄ tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 427 04575.